Powerbanks

Powerbanks voor iPhone, Samsung & Android telefoons

Powerbank

Een powerbank is de ideale oplossing om uw mobiele telefoon op te laden op plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Met deze draadloze oplader heeft u nooit meer het ongemak van een lege smartphone of tablet. De compacte powerbanks van iSetchi koppelen bovendien een innovatieve functionaliteit aan een bijzonder stijlvol design. Snel uw powerbank kopen en ontvangen? Binnen 24 uur heeft u uw iSetchi powerbank in huis.

Powerbank kopen

Bij iSetchi vindt u vernieuwende powerbanks die speciaal voor uw gemak ontworpen zijn. Al onze powerbanks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze lang meegaan. Ook hebben ze allemaal iets unieks: een bijzonder design, extra gebruiksgemak of een uitmuntende functionaliteit. U kunt bovendien uw iSetchi powerbank kopen zonder enig risico: wij geven 30 dagen bedenktijd en bieden een gratis retourservice.

Powerbank kiezen

De  4 in 1 Powerbank met 5000 mAh is zowel een iPhone powerbank als Samsung powerbank met ingebouwde oplaadkabels voor iPhone én Android toestellen. Naast de Samsung Android smartphones zijn deze powerbanks geschikt voor andere merken die op Android werken, zoals Huawei, LG en HTC. Handig als u bijvoorbeeld voor de zaak een iPhone heeft en privé een Huawei smartphone gebruikt. Op zoek naar een powerbank met meer vermogen. Bekijk dan onze powerbank met 10.000 mAh aan vermogen.

Toont alle 4 resultaten