Klantenservice & Over ons

Zonder snelle en goede service hebben wij geen bestaansrecht!
Zonder jouw tevredenheid hebben wij geen bestaansrecht! Daarom reageren we snel op klantvragen en zijn we zeven dagen per week bereikbaar. Bij vragen kan je ons bellen, mailen of Whatsappen via onderstaande gegevens:

Mail: klantenservice@isetchi.nl
Business WhatsApp: +31850470805
Telefoonnummer:+31850470805

Verder kun je bij iSetchi altijd rekenen op een 24 uurs bezorging in Nederland en België en doen wij niet moeilijk als het product niet bevalt. Je hebt een bedenktermijn van 60 dagen. Retourneren kan gratis middels een simpel antwoordnummer. Wij zorgen dat het aankoopbedrag van de retour, maximaal 2 werkdagen na ontvangst in ons magazijn, teruggestort wordt op jouw rekening.


Geschiednis iSetchi

Het ontstaan
Waar laat ik mijn telefoon in de auto? Deze vraag hield ons in 2016 bezig. Een gebruiksvriendelijke, maar vooral stevige telefoonhouder, met een mooi design was moeilijk te vinden. Dit heeft geleid tot de introductie van de iSetchi magnetische telefoonhouder voor in de auto. Dit is inmiddels een besteller op onze webshop en de webshop van bol.com.

De producten
iSetchi ontwikkelt en vermarkt accessoires voor mobiele apparaten. We hebben een passie voor gebruiksvriendelijke producten die stijlvol integreren met het interieur van je auto of kantoor. We zoeken niet naar een standaard functionaliteit, maar worden pas écht enthousiast als we vernieuwend kunnen zijn. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar iSetchi voor staat.


KVK nummer: 86297554
BTW nummer: NL863923732B01