Over ons

Het ontstaan
Waar laat ik mijn telefoon in de auto? Deze vraag hield ons een aantal jaar geleden bezig. Een gebruiksvriendelijke telefoonhouder met een mooi design was moeilijk te vinden. Dit heeft geleid tot de introductie van de iSetchi magnetische telefoonhouder voor in de auto.

De producten
iSetchi ontwikkelt en vermarkt accessoires voor mobiele apparaten. We hebben een passie voor gebruiksvriendelijke producten die stijlvol integreren met het interieur van je auto of kantoor. We zoeken niet naar een standaard functionaliteit, maar worden pas écht enthousiast als we vernieuwend kunnen zijn. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar iSetchi voor staat.


Zonder snelle en goede service, geen bestaansrecht!
Tegelijkertijd vinden we dat wij zonder jou tevredenheid geen bestaansrecht hebben. Daarom reageren wij binnen 12 uur op klantvragen. Uiteraard kan je ons ook bellen om sneller geholpen te worden.

Mail
klantenservice@isetchi.nl

Business WhatsApp
085 0470805

Telefoonnummer
085 0470805

Verder kun je bij iSetchi altijd rekenen op een 24 uurs bezorging in Nederland en België en doen wij niet moeilijk als het product niet bevalt. Je hebt een bedenktermijn van 40 dagen. Retourneren kan gratis middels een simpel antwoordnummer. Wij zorgen dat het aankoopbedrag van de retour, maximaal 1 werkdag na ontvangst in ons magazijn, teruggestort wordt op jouw rekening.


KVK nummer: 66104106
BTW nummer: NL002233192B36