Over ons

Het ontstaan
Waar laat ik mijn telefoon in de auto? Deze vraag hield ons een aantal jaar geleden bezig. Een gebruiksvriendelijke telefoonhouder met een mooi design was moeilijk te vinden. Dit heeft geleid tot de introductie van de iSetchi magnetische telefoonhouder voor in de auto.

De producten
iSetchi ontwikkelt en vermarkt accessoires voor mobiele apparaten. We hebben een passie voor gebruiksvriendelijke producten die stijlvol integreren met het interieur van je auto of kantoor. We zoeken niet naar een standaard functionaliteit, maar worden pas écht enthousiast als we vernieuwend kunnen zijn. Functionele innovaties met een mooi design, dat is waar iSetchi voor staat.

Zo waren wij er in Nederland als eerste bij met het aanbieden van een autohouder met Qi draadloos snelladen!


Zonder snelle en goede service, geen bestaansrecht!
Tegelijkertijd vinden we dat wij zonder uw tevredenheid geen bestaansrecht hebben. Daarom zullen wij altijd binnen 12 uur reageren op uw vragen. Uiteraard kunt u ons ook bellen om direct antwoord te krijgen op uw vragen:

Mail
klantenservice@isetchi.nl

Business WhatsApp
0202101705

Telefoonnummer
0202101705

Verder kun je bij iSetchi altijd rekenen op een 24 uurs bezorging in Nederland en België en doen wij nooit moeilijk als het product niet bevalt of werkt. Je hebt een bedenktijd van 40 dagen! Retourneren kan gratis middels een simpel antwoordnummer. Wij zorgen dat het aankoopbedrag van de retour, maximaal 1 werkdag na ontvangst in ons magazijn, teruggestort wordt op jouw rekening.


KVK nummer: 66104106
BTW nummer: 205714808B02