Draadloze opladers

 • Telefoonhouder met draadloze oplader -autohouder- qi wirless charger auto -telefoonhouder auto

  Telefoonhouder met draadloze oplader – Autohouder Qi

  4.67 out of 5

  9 Reviews

  29,90
 • Draadloze oplader draadloos opladen dock station

  Draadloos opladen station – 10W snelladen

  4.50 out of 5

  2 Reviews

  23,90
 • Telefoonhouder met draadloos opladen - Autohouder draadloze oplader - Qi wireless charger car

  Telefoonhouder met draadloos opladen – Autohouder

  4.20 out of 5

  5 Reviews

  24,90
 • Draadloze oplader iphone draadloos laden dock station

  Draadloze oplader 10W – Draadloos opladen station

  Aanbieding!
  5.00 out of 5

  1 Reviews

  24,90 19,90
 • Mangeetplaten set Qi houder

  2,90

Draadloos opladen

Draadloos opladen auto / magnetische oplader

Draadloos opladen is een fantastische oplossing voor iedereen die zich ergert aan oplaadkabels die in de weg zitten of overal rondslingeren. Draadloos opladen heeft nog veel meer voordelen! U hoeft nooit meer een nieuwe oplaadkabel te kopen, omdat hij weer kapot is en het gedoe om het oplaadkabeltje goed ingeplugd te krijgen is verleden tijd. Ook kunnen verschillende telefoons met dezelfde draadloze oplader worden opgeladen. Wilt u worden verlost van al die kabels en snel uw draadloze oplader kopen en ontvangen? Binnen 24 uur heeft u uw iSetchi draadloze oplader in huis.

Draadloze oplader kopen

Wij introduceerden als eerste bedrijf in Nederland een draadloze magnetische oplader. Draadloos opladen is eigenlijk opladen via elektromagnetisme. Hierbij wordt elektrische energie overgedragen via een magnetisch veld. De bekendste vorm van draadloos opladen is de Qi-standaard. Onze telefoonhouders met Qi draadloos opladen zijn door onszelf ontwikkeld en iSetchi gepatenteerd. U kunt uw iSetchi magnetische oplader kopen zonder enig risico: wij geven 30 dagen bedenktijd en bieden een gratis retourservice.

Draadloze oplader kiezen

Het draadloos opladen is natuurlijk niet helemaal draadloos. De oplader moet zelf wél op het stopcontact worden aangesloten om op te laden. Zo kan deze volle externe batterij vervolgens draadloos uw smartphonebatterij opladen. Een draadloze oplader die u thuis kunt gebruiken is het draadloos opladen dock van iSetchi, deze is geschikt voor telefoons met de Qi draadloos opladen technologie.

Met de Telefoonhouder met draadloos opladen auto kunt u onderweg navigeren, handsfree bellen?, muziek afspelen en tegelijkertijd opladen. Als u liever een snellader heeft, kiest u voor de Telefoonhouder met draadloos snelladen.

Showing all 5 results