De beste powerbank

Natuurlijk roepen wij dat we de beste powerbank verkopen, dé powerbank waar u echt heel blij van wordt. Ja, dat kan natuurlijk iedereen zeggen! En er zijn zo ontzettend veel aanbieders, waarom zou je jouw powerbank juist bij iSetchi kopen? In dit blog vertellen we wat er zo bijzonder is aan onze producten.

Smart products, better life!

De beste powerbank is een externe batterij die aan al je eisen voldoet. En wat klanteisen zijn, dat weten wij zelf als kritische gebruikers maar al te goed. Sterker nog, de reden dat wij met iSetchi gestart zijn is om producten te ontwikkelen die aan onze eigen hoge eisen voldoen. We zijn van start gegaan met één product, de iSetchi Smartphonehouder. Bij lange dagen in de auto bleek de smartphone onmisbaar, omdat het ingebouwde navigatiesysteem niet up-to-date was en geen files aangaf. Maar de telefoon konden we nergens goed kwijt en autorijden met de telefoon in de hand is natuurlijk ronduit onveilig. De smartphonehouders die we uitprobeerden, gingen óf snel stuk óf de magneet was te zwak waardoor de telefoon alsnog onder de stoel verdween. Met de iSetchi Smartphonehouder voor in de auto was ons bedrijf een feit en gingen we onder het motto ‘Smart products, better life!’ vliegensvlug door met het oplossen van andere irritaties.

Powerbank met ingebouwde kabels

Om de smartphone in de auto op te kunnen laden, maakten we gebruik van losse oplaadkabels. Maar van die rondslingerende oplaadkabels werden we ook niet echt blij. Daarom heeft onze 4 in 1 Powerbank met 10.000 mAh, twee ingebouwde oplaadkabels. Zowel iPhone als Android toestellen met Micro USB, lightning en USB-C aansluitingen, kunnen hiermee opgeladen worden. Op deze manier kan je bijvoorbeeld tegelijkertijd je eigen Samsung smartphone en je zakelijke iPhone opladen. Je hoeft dus geen losse USB kabels mee te nemen om op te kunnen laden, dat scheelt een hoop gedoe en rommel.

Superdunne powerbank

Een andere uitdaging was om een zo licht mogelijke powerbank te ontwikkelen. Een powerbank die met gemak in je broekzak past, in een opbergvakje van je handtas of in een klein rugzakvakje. Hieraan voldoet de 4 in 1 powerbank met 5000 mah: zo klein als een bankpas en slechts 0,5cm dik!

Powerbank 4 in 1

De Powerbank met 4 in 1 functie die wij ontwikkelden, is echt uniek. Wij zijn de enige in Nederland die een powerbank aanbieden die zoveel kan. De 4 in 1 heeft 2 ingebouwde oplaadkabels voor Android en iPhone toestellen. De 4e oplaadmogelijkheid betreft een USB-poort om bijvoorbeeld de TomTom of een notebook op te laden. Ook voor deze powerbank geldt: het formaat is handzaam en losse oplaadkabels zijn overbodig.

In deel 2 van dit blog, dat binnenkort online komt, gaan we verder in op onze powerbanks en ons bedrijf. Maar ga bij vragen daar vooral niet op wachten en neem gewoon contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen je nog veel meer vertellen over de bestpassende powerbank voor jou! Neem contact met ons op door te bellen naar 020 210 1705 of te mailen naar klantenservice@isetchi.nl.

Geef een reactie