De beloftes van iSetchi

Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld = morgen in huis
Wij werken samen met PostNL. Hierdoor kunnen alle bestellingen die vóór 23.00 uur op werkdagen geplaatst worden, de volgende dag bezorgd worden in Nederland en België. Je ontvangt een verzendbevestiging met hierin een link naar de Track and Trace code.

Ophalen bij 3000 afhaalpunten in NL en 800 in België.
PostNL is de grootste pakketten bezorger van Nederland. In de afgelopen jaren heeft PostNL een breed netwerk van ophaalpunten uitgerold. Denk hierbij aan lokale supermarkten, sigarenzaken, sportwinkels en meer. Met de 3800 punten in Nederland en België, is er altijd een afhaalbalie waar je terecht kunt. Dit is handig als je bijvoorbeeld niet wil dat je pakket bij de buren bezorgd wordt of tijdens het boodschappen doen je pakket wil ophalen.

Veilig achteraf betalen
Wij werken samen met Klarna. Dit is een betaaldienst waarmee het mogelijk wordt gemaakt dat jouw bestelling twee weken na aflevering betaald mag worden. Dit is handig voor het geval je niet zeker weet of het product bij je past. Zo kan je retourneren in deze twee weken indien het product niet beval, hierdoor vervalt de betaling. Klarna maakt een selectie van de klanten die wel en niet kunnen betalen met deze optie.

Gratis verzending
Alle iSetchi producten worden gratis bezorgd in Nederland en België.

60 dagen bedenktijd
Wij bieden je een bedenktermijn van 60 dagen. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kan je kosteloos retourneren.

Kies zelf een bezorgdag
Tijdens het afrekenen kan je zelf aangeven wanneer het pakket bezorgd mag worden. Komt een andere dag beter uit omdat je dan wel de hele dag thuis of op kantoor bent? Geen probleem! Voer je adres in tijdens het afrekenen en de optie verschijnt automatisch. Verder wordt er altijd aangeven in welk tijdvak het pakket bezorgd zal worden op de betreffende dag. Dit is handig om te weten als het pakket onderweg is.

Avondbezorging (+ 1,50 euro)
Bij het invullen van je adresgegevens kan je voor de avondbezorging kiezen. Dit kost 1,50 euro per bestelling. Dit is handig als het pakket s’ avonds wilt ontvangen.

Altijd een Track & Trace code
Wij versturen onze pakketten altijd met Track & Trace code. Dit geldt voor zowel pakket als brievenbus-pakketten. Hierdoor ben je zowel in Nederland als in België altijd op de hoogte van de bezorg-status.