De beste powerbank – deel 2

In deel 1 van ons blog lichtten we al onze inspiratie toe met iSetchi: slimme producten ontwikkelen die het dagelijks leven vergemakkelijken. De beste powerbank op de markt brengen is één van die uitdagingen. Powerbanks die niet alleen functioneel zijn, maar ook iets unieks hebben. Qua innovatie, design, kwaliteit én gebruikersvriendelijkheid.

Beste powerbank iPhone

De populaire iPhone is een smartphone die onze bijzondere aandacht heeft, ook omdat dit merk heel geliefd is als zakelijke telefoon. Het is ronduit zonde om risico’s te nemen met elke iPhone, maar dat geldt in het bijzonder voor de populaire nieuwste en bijzonder prijzige iPhone X. De Powerbank Case X & XS is een beschermhoes en powerbank ineen. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschermt zowel de achter- als de voorkant van het toestel. Doordat het rubber mooi overloopt naar de voorkant van het scherm, is niet alleen de rand maar ook het kostbare scherm beschermd.

Verder is onze 4 in 1 powerbank gecertificeerd door Apple. Het opladen is dus 100% veilig en er verschijnt geen vervelende ‘dit accessoire wordt niet ondersteund’ mededeling. Dat is een detail, maar wel één die iPhone liefhebbers bijzonder op prijs stellen.

Veilige powerbank

Het is meerdere keren in het nieuws geweest: niet-originele opladers vergroten door technische mankementen het risico op brand. Of de batterijen raken na te lang opladen oververhit en vatten uiteindelijk vlam. Onze powerbanks voldoen aan alle CE-keurmerken voor veiligheid en het RoHS-keurmerk voor beperking van gevaarlijke stoffen en laden uw apparaten veilig op. Een ingebouwde zekering beschermt jouw toestel tegen overspanning en kortsluiting gedurende het opladen. Geen risico op ontploffing dus!

De beste powerbank koopt u bij iSetchi

Het klinkt aanmatigend, maar de beste powerbank: daar gaan we wel voor. Wij willen dat het totale plaatje klopt: innovatieve functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid, design, duurzaamheid en een eerlijke prijs. Wij bieden ook garantie, want het blijft elektronica, het kán ook een keer niet werken. De beste powerbank voor nu, is niet meer de beste voor morgen. Wij werken daarom gestaag door aan vernieuwing van ons assortiment. Zo zijn we nu bezig met een oplader met solar-functionaliteit. In 2020 lanceren we een aantal nieuwe, betere powerbanks. Houd ons in de gaten! En heb je een tip voor een nog betere powerbank, dan horen wij het graag van je.

Onze klantenservice maakt ook graag het verschil, zowel in klantvriendelijkheid als in productkennis. Bel 020 210 1705 en je krijgt een duidelijk advies.
Of mail naar klantenservice@isetchi.nl en je ontvangt binnen 12 uur een adequate reactie!

Geef een reactie